Home

Welkom op de site van Administratiekantoor Wijchen.

Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf met een professionele en betaalbare dienstverlening, gespecialiseerd in het functioneel inrichten van financiële administraties en het geautomatiseerd verwerken van gegevens.

Een goede administratie is essentieel voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. In een ongedwongen sfeer op ons kantoor op de Cornelis Drebbelstraat 3 te Wijchen behartigen wij uw gehele financiële en fiscale administratie. Wij werken met een online boekhoudpakket. Ten alle tijden zicht op uw eigen administratie,  24 uur per dag, zeven dagen per week!

U bent bij ons op het juiste adres voor betaalbaar en deskundig advies. Wij denken met u mee in het belang van uw bedrijf, met uw eigen visie als uitgangspunt. Graag zijn wij u van dienst om uw bedrijfskosten te reduceren en onze administratieve automatisering helpt u daarbij. Functionele inrichting zorgt ervoor dat gegevens eenvoudig verwerkt kunnen worden, rapportages direct opvraagbaar en overzichtelijk zijn, belastingaangiften worden gegenereerd en er voldaan wordt aan de wettelijke normen van verslaglegging. Of u nu uw administratie geheel wilt uitbesteden, uw jaarrekening wilt laten opstellen of hulp bij uw belastingaangiften.

Vanzelfsprekend nemen wij onze verantwoordelijkheid omtrent beveiliging en integriteit!

 

Voor meer informatie kunt u  contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard via het contactformulier onder tabblad contact maar ook telefonisch (024-7370107) willen wij u graag te woord staan!

 Cornelis Drebbelstraat 3  |  6603 BH WIJCHEN  |   024-7370107  |  kantoorwijchen@gmail.com